Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Winkelbeveiliging | Watson Security
10810
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10810,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Winkelbeveiliging

WATSON SECURITY

Beveiligers van Watson Security zijn hét visitekaartje van uw winkel. Zij zorgen ervoor dat uw personeel en uw klanten zich welkom en veilig voelen. Een inbraak of overal maakt altijd impact. Het veroorzaakt schade aan uw winkel en u verliest waardevolle goederen en informatie, maar ook de emotionele impact is ontzettend groot. Wij gaan dit soort praktijken tegen en brengen de rust terug in uw winkel.

Een plan op maat

Het maken van een beveiligingsplan voor uw winkel is bij ons altijd maatwerk. Een juwelier heeft namelijk een ander soort beveiliging nodig dan een kledingwinkel. Daarom overleggen we bij aanvang van de opdracht samen met u wat de wensen en behoeften zijn. Zo staat onze beveiliging altijd op de juiste plek en voorkomen we diefstal, overvallen of andere schade aan de winkel.

Visitekaartje

Wij zijn ons bewust van het feit dat onze beveiligers het eerste contact zijn met uw klanten. Watson Security onderscheidt zich van vele andere beveiligingsbedrijven door hun representatieve uiterlijk en hun goede verbale capaciteiten. Samen met onze jarenlange ervaring op het gebied van winkelbeveiliging, zijn wij de beste keuze voor uw winkelbeveiliging.

Collectieve winkelbeveiliging

Persoonlijke beveiliging is soms niet op te brengen. Voor hen hebben wij de collectieve winkelbeveiliging.  Hierbij ondersteunt onze beveiliger meerdere winkels binnen een afgebakend geografisch gebied. Bij calamiteiten is hij direct oproepbaar voor de deelnemende winkeliers.

Techniek

Naast inzetten van fysieke beveiligers, kunnen onze technische voorzieningen u ook helpen de veiligheid te verhogen. Hierbij zijn toegangspoortjes en camera’s misschien de meest voor de hand liggende, maar er is nog zo veel meer mogelijk. Graag gaan wij van Watson Security met u in gesprek voor een passende oplossing passend bij uw budget.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up