Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Hotelbeveiliging | Watson Security
10840
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10840,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hotelbeveiliging

WATSON SECURITY

Geef uw gasten een veilig, comfortabel en gastvrij gevoel met de hotelbeveiliging van Watson Security – Services & Event. Naast veiligheid en brandpreventie zijn onze ervaren beveiligers hét visitekaartje van uw hotel.

Op basis van uw wensen kunnen wij u met onze breed scala aan werkzaamheden assisteren. Zo kunnen wij diverse surveillance rondes lopen, de veiligheid van uw gasten en eigendommen waarborgen, toegangscontroles doen, E.H.B.O verlenen en calamiteiten opvolgen. Ook kunnen wij een helpende hand bieden bij het gastheerschap, receptiewerkzaamheden en het verhelpen van technische mankementen.

Kortom: Watson Security is dé keuze voor uw hotelbeveiliging.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up