Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Horecabeveiliging | Watson Security
10838
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10838,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Horecabeveiliging

WATSON SECURITY

Veiligheid tijdens een avond uit is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Laat uw gasten onbezorgd genieten van hun avond door de horecabeveiligers van Watson Security in te schakelen.

De beveiligers van Watson Security hebben jarenlange ervaring in de horecabranche en weten daardoor precies hoe, waar en wanneer zij moeten optreden in risicovolle situaties. Daarbij zijn zij ook het eerste aanspreekpunt voor uw gasten. Naast gecertificeerde beveiligers, gedragen zij zich ook als perfecte gastheren voor uw onderneming.

Ons doel is uw gasten én uw personeel laten genieten van een veilige en gezellige avond in uw onderneming. Wij van Watson Security kunnen u assisteren bij werkzaamheden zoals: surveillancerondes, toegangscontroles, het verrichten van openings-, brand en sluitrondes en het waarborgen van de veiligheid van uw personeel, uw gasten en uw eigendommen. Ook zijn onze medewerkers in staat om eerste hulp te verlenen bij calamiteiten. Kortom: uw horecaonderneming is bij ons in de juiste handen!

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up