Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Evenementenbeveiliging | Watson Security
10832
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10832,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Evenementenbeveiliging

WATSON SECURITY

Bij het organiseren van een evenement, klein- of grootschalig, komt veel kijken, waaronder ook een stukje veiligheid. Ieder evenement is anders en dat vraagt om flexibiliteit.

Met onze jarenlange ervaring helpt Watson Security u graag om uw evenement en eventuele calamiteiten in goede banen te leiden. Door samen met u een veiligheids- en ontruimingsplan op te zetten en voor te stellen aan bijvoorbeeld de gemeente, kunt u met een gerust hart aansturen op een goed verloop van uw evenement.

Wij geloven in beveiligingsplan op maat, want ieder evenement is anders. Op basis van uw wensen kiezen wij beveiliging die bij u en uw evenement past. Onze ervaren, gecertificeerde beveiligers kunnen worden ingezet bij een breed scala aan werkzaamheden, zoals toegangs- en preventiecontroles, VIP beveiliging, visitatie en mobiele surveillance. Ook biedt Watson Security verkeersregelaars en toezichthouders om het beveiligingsplaatje compleet te maken. Zo maken we samen uw evenement tot een succes.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd  op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up