Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Zorgbeveiliging | Watson Security
10791
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10791,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Zorgbeveiliging

WATSON SECURITY

Ook in de zorg kan veiligheid in het gedring komen. Met name in grote zorginstellingen is er continu een grote stroom aan bezoekers, personeel en patiënten. Om deze unieke dynamiek in goede banen te leiden, is passende, professionele zorgbeveiliging nodig. Maar ook kleine zorginstellingen kunnen voor uitdagingen komen te staan. Watson Security verzekert u van vakkundige zorgbeveiligers die de veiligheid binnen uw instelling bewaken.

Bezoek aan een zorginstelling roept uiteenlopende situaties op wat vraagt om flexibiliteit. Onze zorgbeveiligers gaan hierin mee. Ze zijn als eerste ter plaatse bij diefstal of agressie in de avonduren, maar zij zijn ook de gastheren die mensen begroeten bij de ingang en helpen waar nodig. Kort samengevat bestaat onze dienstverlening uit de volgende werkzaamheden:

  • Het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer;
  • Het verwijzen van bezoekers naar de zorgafdelingen en/of poliklinieken;
  • Controle ronden lopen door en om het gehele pand met specifieke aandachtspunten zoals de opiaten ruimten en kleedkamers van het personeel;
  • Uitvoeren van cameratoezicht;
  • Service verlenen bij parkeerinstallaties (bonnen aanvullen, helpen bij storingen etc.);
  • Interveniëren bij agressie gevallen op SEH of andere afdelingen;
  • Onderdeel zijn van een first responsteam

Onze diensten kunnen eventueel ook gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken. Vraag hiernaar bij uw intakegesprek.

Vakbekwaam personeel

Zorgbeveiliging is een specialisatie binnen Watson Security. Voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbeveiligers. Wij denken graag met om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen, maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met de zorgbeveiligers van Watson Security.

De  beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement. Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen.

Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up