Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Schoolbeveiliging | Watson Security
10844
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10844,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Schoolbeveiliging

WATSON SECURITY

Een kind heeft een veilige omgeving nodig om in op te groeien. Thuis én op school. Watson Security helpt onderwijsinstellingen om deze omgeving te realiseren.

Met onze jarenlange ervaring garanderen wij u maximale veiligheid voor de kinderen én uw medewerkers. De beveiligers van Watson Security kunnen u helpen bij brandpreventie, toegangscontrole, sleutelbeheer, inbraakpreventie, uitbreiding van de schoolbewaking en visitaties voor drugs, wapens etc. Ook vallen het installeren van een alarmsysteem en cameratoezicht tot de mogelijkheden.

Omdat iedere school anders is, is een op maat gemaakt beveiligingsplan belangrijk. Op deze manier kunnen wij u maximale schoolbeveiliging garanderen.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up