Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Objectbeveiliging | Watson Security
10842
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10842,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Objectbeveiliging

WATSON SECURITY

Om uw bedrijfspand en/of -terrein 24 uur per dag te beveiligen, staat Watson Security dag en nacht voor u klaar om uw bedrijf te beschermen tegen diefstal, fraude en vernieling.

Objectbeveiliging bestaat uit het verrichten van brand- en sluitcontroles, het regelmatig controleren van het terrein en het signaleren van onregelmatigheden. Onze bewakers zijn alert en letten op alles wat uw organisatie schade kan berokkenen. Hierdoor kunnen eventuele veiligheidsrisico’s in de kiem worden gemoord.

Breed scala aan werkzaamheden

Naast bovengenoemde werkzaamheden kan het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het reguleren van bezoek of het beantwoorden van telefonische vragen, tot de taken behoren.

Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en daarbij horen ook verschillende beveiligingswensen. Graag gaan wij het gesprek met u aan om te kijken welke beveiliging het beste bij u past. Schroom niet en neem contact op met ons

Landelijke dekking

Watson Security is gespecialiseerd in objectbeveiliging en biedt haar dienst in het gehele land aan. Of het nu gaat om de tijdelijke inzet van een beveiligingsmedewerker of een team van professionals die dag en nacht uw terrein beveiligen: Alles is mogelijk.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up