Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Verkeersregelaars | Watson Security
10817
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10817,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Verkeersregelaars

WATSON SECURITY

Watson Security – Services & Events beschikt over een landelijk dekkend netwerk van verkeersregelaars. Zo staat er altijd iemand voor u klaar. Onze professionele, geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars zorgen voor een goede verkeersafwikkeling. Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten helpen wij graag een handje.

Onze verkeersregelaars houden zich met name bezig met de doorstroom van het verkeer. Zij verwijzen mensen naar een alternatieve route en voorkomen ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen. Bij Watson Security wordt u volledig ontzorgd.

Onze verkeersregelaars zijn te allen tijde te herkennen aan hun professionele, fluorescerende kleding. Daarbij zijn ze in het bezit van alle gewenste certificaten en service gericht. Onze medewerkers kunnen worden ingezet bij het regelen van verkeer bij evenementen, wegwerkzaamheden, op ad-hoc situaties of voor langere periode. Alles is mogelijk.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up