Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Bouwplaatsbeveiliging | Watson Security
10830
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10830,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Bouwplaatsbeveiliging

WATSON SECURITY

Een ongeluk zit een klein hoekje, maar komt helaas nog veel voor door onoplettendheid op bouwlocaties. Daarbij zijn deze locaties ’s avonds en ’s nachts ook erg aantrekkelijk voor criminelen en vandalen. Verminder en/of voorkom schades met een veiligheidsplan van Watson Security.

Wij leveren een compleet op maat gemaakt plan met alle veiligheidsmiddelen en beveiliging voor op uw bouwplaats. Van observatiesystemen tot bewakers die fysiek op de locatie aanwezig zijn. Er zijn talloze opties om uw bouwplaats veilig te maken.

Man-beveiliging

Gedurende het bouwproject kunnen wij 24 uur per dag fysiek aanwezig zijn om de veiligheid continu te blijven waarborgen. Niet alleen met betrekking tot uw eigendommen, maar onze beveiligers wijzen uw personeel en bezoekers ook op het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Toegangscontrole

Onze professionele beveiligers zijn zeer bedreven in het opzetten van een toegangscontrolesysteem. Middels elektronische passen kunnen tourniquets en slagbomen worden geopend, maar middels dit systeem kan u direct reguleren wie er de bouwplaats betreedt en wie hier werkzaam zijn.

Camerabeveiliging

Voor optimale veiligheid op en rondom uw bouwplaats kunnen wij kleine (draadloze) camera’s monteren. Bij verdachte activiteiten stuurt de camera een melding naar de meldkamer. Hier wordt het beeld gecontroleerd en zo nodig wordt een mobiele surveillant, beveiligingsbedrijf, contactpersoon of indien nodig de politie gealarmeerd.

Op deze manier wordt uw bouwplaats te allen tijde in de gaten gehouden en kunt u aan het einde van de dag de figuurlijke deur met een gerust hart achter u dicht doen.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up