Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Ad-Hoc beveiliging | Watson Security
10828
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10828,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Ad-Hoc beveiliging

WATSON SECURITY

Een inbraak, ramkraak, brand of een ander ongeval komt altijd onverwacht, maar als het gebeurt, zijn een paar extra handen altijd fijn. In situaties als deze kunt u vertrouwen op de ad-hoc beveiliging van ons Quick Respons Team.

Deze ervaren beveiligers bieden maximale ondersteuning bij incidenten en calamiteiten om extra veiligheidsrisico’s te signaleren en hierop te anticiperen. Zo heeft u uw handen vrij om de eventuele schade te herstellen en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.

Ons team kan u ook helpen bij het snel opschalen van beveiliging van uw evenement of bedrijfspand bij onverwachte situaties zoals drukte of storing. Daarbij kunnen wij u ook extra personeel bieden die waar nodig kunnen bijspringen, zoals verkeersregelaars of toezichthouders.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd  op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up