Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Watson Security | All-round beveiliging | Over ons
407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-407,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over ons

WATSON SECURITY

OVER WATSON SECURITY

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging. Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen.

Veiligheid voor u en uw omgeving staat bij ons op de eerste plaats. Kijkend naar uw beveiligingsvraagstuk faciliteren wij diensten in de beveiliging van hoog niveau. In de schaduw van uw organisatie signaleren wij mogelijke risico’s en grijpen in waar nodig.

Watson Security kijkt graag vooruit en streeft naar een nog veiligere toekomst. Daarbij horen de volgende doelstellingen. Op de eerste plaats zijn wij altijd bezig met het signaleren van mogelijke veiligheidsrisico’s en waar nodig grijpen we in. Dit doen we niet alleen. Met behulp van de brandweer, politie, douane en nog heel veel meer instanties waarborgen wij de veiligheid en dat willen we blijven doen. Watson Security is gevestigd in Hoogvliet. In eerste instantie focuste we ons alleen op de haven van Rotterdam, maar ondertussen zijn we actief binnen heel Nederland. Ons doel is om de komende jaren te blijven groeien om zowel nationaal als internationaal beveiligingsprojecten uit te kunnen voeren. Om dit te kunnen doen, is een sterk team nodig. Daarom willen wij komende tijd ook meer ervaren, gecertificeerde mensen om ons heen verzamelen die ons daarbij kunnen ondersteunen

Watson security - Over ons
KLANTGERICHT

De wereld is continu in beweging wat nieuwe situaties met zich mee brengt. Om hier op in te kunnen spelen is flexibiliteit vereist. Wij zijn continu bezig met het bijscholen van onze medewerkers zodat zij direct kunnen handelen als nieuwe, vrijwel onbekende veiligheidsrisico’s zich voordoen.

FLEXIBILITEIT

In de komende jaren willen wij onze beveiligers een gezicht geven zodat zij net dat stukje extra service kunnen verlenen. In onze ogen is een beveiliger meer dan alleen iemand die de veiligheid waarborgt. Hij of zij is ook een gastheer/-vrouw wie bezoekers het eerste tegenkomen.

TEAMWORK

Watson Security gelooft in teamwork. Daarom slaan wij zowel onderling als met u, de klant, de handen ineen om een snelle, flexibele en kwalitatieve service te waarborgen. Daar waar u uw wensen en behoeften doorgeeft, maken wij met ons team een plan waarin veiligheid voorop staat.

Angelo Watson - Watson Security

Over Angelo Watson

Owner/CEO

“Het gevoel van veiligheid. Dat is één van de bouwstenen uit onze samenleving. Als dat gevoel weg raakt, dan zijn we ver van huis.” Dat is een van de redenen dat Angelo Watson, oprichter van Watson Security, in 2008 de uitdaging als beveiliger aan ging. In de afgelopen jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan en heeft hij een team beveiligers om zich heen verzameld die samen het kloppend hart van Watson Security zijn.

Van winkel- tot persoonsbeveiliging. Ondanks alle verschillende situaties waar Angelo in zit, staat veiligheid altijd voorop. “Ons team heeft meer dan 35 jaar ervaring binnen de beveiligingsbranche waardoor wij op allerlei uiteenlopende vraagstellingen kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek. Wij ontzorgen u!”

In een korte tijd is Watson Security uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele organisatie. “Door de kennis, techniek en mankracht op de juiste manier in te zetten is er altijd een oplossing voor onveilige situaties.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat!

Scroll Up