Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Havenbeveiliging | Watson Security
10835
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10835,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Havenbeveiliging

WATSON SECURITY

De beveiliging van een haven is een vak apart. De haven is een unieke, dynamische omgeving waardoor beveiliging soms complex en veelomvattend kan zijn. Maar door de jarenlange ervaring van Watson Security weten wij precies wat ons te doen staat.

Onze ISPS-gecertificeerde havenbeveiligers staan in nauw contact met de havenautoriteiten zoals de zeehavenpolitie en de douane en voeren regelmatig controles uit op in- en uitgaand personen- en goederenverkeer. Zo doen we er alles aan om de haven zo veilig mogelijk te maken en deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

 Iedere haven is anders

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn de internationale richtlijn ISPS en de Nederlandse havenbeveiligingswet ons uitgangspunt. Daarbij speelt de omgeving een grote rol. Elke haven is namelijk anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan kan Watson Security de volgende diensten inzetten:

  • Toegangscontrole
  • Gangway-wacht
  • Beveiliging van (zee) haventerminals
  • Zeevracht controle
  • Controle van passagiers en onvergezelde bagage
  • Bewaking van schepen
  • Begeleiden van het laden en lossen van voertuigen en schepen.
  • Surveillance

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up