Watson Security

Welkom

Watson Security is hét beveiligingsbedrijf van Nederland waarbij het gevoel van veiligheid op nummer 1 staat. Of dit nu gaat om beveiliging tijdens een grootschalig evenement of om persoonsbeveiliging.

Wij zetten graag nét het stapje extra om u als klant te helpen. Ons gecertificeerde team heeft meer dan 35 jaar ervaring waardoor we u met uiteenlopende beveiligingsvraagstukken kunnen adviseren, anticiperen en acteren. Of dat nu fysieke dienstverlening is of middels techniek, Watson Security ontzorgt u.

Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
Telefoon: +31 (0)614426871
Email: info@watsonsecurity.nl

Stuur een bericht

Wijkpreventie | Watson Security
10814
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10814,theme-hornet,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,woocommerce-no-js,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_with_content,width_470,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Wijkpreventie

WATSON SECURITY

Soms is het noodzakelijk om de rust in de wijk weer terug te laten keren. De toezichthouders van Watson Security brengen de veiligheid in de wijk weer terug. Door de persoonlijke benadering communiceren zij effectief met de jongeren, verslaafden of dak- en thuislozen, waardoor de overlast en afneemt en de veiligheid toeneemt. Sociaal waar het kan, hard waar het moet. Als toezichthouders controleren, signaleren, corrigeren en rapporteren wij onveilige situaties in uw omgeving.

Problemen die wij veelal zien:

  • Overlast van Jeugd
  • Inbraak bij particulieren, scholen, bedrijven en instellingen
  • Diefstal uit/ vanaf motorvoertuigen
  • Zakkenrollers en straatroof
  • Overvallen
  • Verkeersongevallen
  • Huiselijk geweld

Anders dan een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) hebben wij geen opsporingsbevoegdheid, maar kunnen wij wangedrag wel tegen gaan. Afhankelijk van de ernst van de situatie, schakelen wij politie, brandweer, gemeente of de wijkagent in om de situatie verder op te pakken.

Het toezicht vindt veelal plaats in opdracht van een gemeente of zorginstelling en wordt in afstemming met u als opdrachtgever, de lokale politie, justitie en ieder andere belanghebbende vormgegeven.

Vakbekwaam personeel

De beveiligingsmedewerkers van Watson Security zijn representatief, gastvrij, ervaren en gecertificeerd. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Uw beveiligingsaanvraag is bij Watson Security in goede handen. Wij zijn snel, flexibel en onderscheiden ons door onze professionele werkwijze, die is gebaseerd op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Meer informatie?

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en binnen enkele dagen ontvangt u geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte op maat.


Scroll Up